Caroline Blessing

Praktijk voor Psychosomatische fysiotherapie & Physical coaching

Aangezien we elkaar in de therapie of coaching nodig hebben om stappen te maken – jij als specialist van jouw lijf&leden en ik als specialist op dit vakgebied, zal ik wat over mijzelf vertellen.

Ik ben een nieuwsgierig en betrokken mens, en gepassioneerde werker. Ik hou van mijn gezin en vrienden, van zeilen en zingen, van betekenis geven aan dat wat op mijn pad komt, en van nog zoveel meer. Ik streef naar authenticiteit. Je zal mij niet snel op de barricades vinden; wel ben ik voortdurend op zoek naar de nuance.

Deze eigenschap helpt mij goed in het werk als psychosomatisch fysiotherapeut en coach. Therapie en coaching gaat bij mij niet over grootse meeslepende wendingen, als wel om een proces van herijking van patronen, waardoor het leven weer wat comfortabeler geleefd kan worden en herstel op gang kan komen.

Ik hecht eraan om samen te onderzoeken en nieuwe paden te verkennen en, als nodig, liefdevol te confronteren. Uitgangspunt hierbij is dat ons lichaam en onze geest onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. En daarbij, het lichaam liegt nooit! Aan ons om er eens wat beter naar te luisteren. En juist dàt brengt je weer terug in je eigen kracht; de kracht die nodig is om te herstellen. Het raakt mij hoeveel veerkracht er in ieder van ons zit en hoe bijzonder het is als je die kracht weer boven ziet komen in het therapeutisch traject.

Ik puzzel graag mee in dit proces, vanuit warmte en vertrouwen én met nuchterheid en plezier, zodat het nooit tè zwaar wordt!

Jansweg 42-3

2011 KN Haarlem

BIG geregistreerd

Lid KNGF/ NFP